Foredrag

Livet som Happy

Klovnen Happy tilbyder at komme ud til jeres fantastiske arrangement og afholde et foredrag, hvor sløret løftes for hemmeligheder, hvor der bydes op til indsigt, inspiration og dialog.

Foredraget målrettes og tilpasses gerne i forhold til jeres ønsker, behov og tidsperspektiv. I er også velkommen til selv at navngive foredraget, så det passer ind i jeres gode anledning.

Foredraget kan omhandle og inddrage de praktiske fag, såsom musik, trylleri, klovneri, jonglering, latter, ballonkunst og bugtaleri.

Foredraget kan kaste lys over forskellige små nicher/fag (musikeren, tryllekunstneren, klovnen, jongløren, latterinstruktøren, ballonmanden, bugtaleren) i underholdningsbranchen, definere de nødvendige kompetencer og færdigheder som benyttes, sætte fokus på de psykologiske processer omkring drivkræfter som motivation og målrettethed, samt åbne op for hvordan der samarbejdes kollegaer/virksomheder i mellem, i et samfund/fællesskab som samtidig er i indbyrdes konkurrence, svare på hvordan brug af netværk, deltagelse i kurser/workshops med både, nationale og internationale stjerner, kan give inspiration og fælleslæring.

Der gives gerne en opskrift på, hvordan succes opnås på kort/lang sigt, både med hensyn til virksomhedsdrift, opbygning af ”personlig talent”, samt en indsigt i hvordan et show, der skal fange publikum sammensættes, og en indsigt i hvordan Klovnen Happy´s holder sig opdateret som kunstner/artist samt bevarer overblikket/roen, og det gode humør i både mod-/medvind.

Og lidt om hvordan I skaffer jer et godt publikum, og kommer til at leve af jeres KUNST.

Priser fra 2.222 kr.

Kontakt mig i dag!