Events/Undervisning

Events/Undervisning

Udgangspunktet for alle events er, at de henvender sig bredt, til alle aldersgrupper, og kan benyttes for mindre og større grupper.

For mindre grupper (Max. 10-25 personer afhængig af event-typen), kan arrangementet afholdes I vores lokaler på Boulevarden 21 st.tv., i Aalborg Centrum.

Nogle events har forbrugsvarer (f.eks. ballondyrs-event, hvorfor der er, et lille ”ballon – tillæg”), ellers låner man alle de ting der skal bruges til eventen.

I forhold til jongleringseventen kan man efterfølgende medkøbe jongleringstørklæder/bolde (kun efter aftale).

Vores events kan også blandes sammen, og kobles sammen med et trylleshow, hvorved prisen for eventen også reduceres.

Priser for events starter ved 2500kr. (1 time) 50% rabat på anden time. Dvs. 2 timer 3750Kr.

Pris ex. Udgifter til transport/tid, hvis det er ud af huset.

Vi har også mulighed for at indkalde en assistent, hvis deltagerantallet er stort, eller der ønskes mere turbo på aktiviteterne.

Kommer som udgangspunkt over hele landet, men har primært fokus på Jyllands området. 

Alle events kan bruges i mange forskellige sammenhænge, såsom teambuilding, fødselsdage, aktiviteter på skoler/institutioner, byfester, foreningsarrangementer m.v.

 1. Jonglerings-event
  I en jongleringsevent lærer deltagerne at jonglere med tørklæder, bolde og evt. kegler samt tallerken på pind.
 2. Latter-event   
  I en Latterevent, lærer deltagerne dels lidt omkring kroppens optagelse af ilt i blodet, der laves forskellige latterøvelser og til sidst sluttes der af med FRI – latter. Der kan læses mere om latter, på vores side www.latterevent.dk
 3. Bugtaleri-event
  I en bugtalerevent lærer alle deltagerne at tale og synge med lukket mund, dels via information, demonstration og øvelser individuelt og i grupper.
  Det handler dels om at lære at holde læberne stille/munden lukket mens der tales og synges samt om nogle sangtekniske øvelser, således der kan laves stemmer der er forskellig, fra ens egen naturlige stemme.
 4. Ballondyrs-event
  I en event med ballondyr, stiller vi pumper og balloner til rådighed. Deltagerne lærer de grundlæggende ting med at binde knuder, forme balloner, samt at lave 3-10 ballondyr afhængig af niveauet hos deltagerne og tiden der er til rådighed.
 5. Trylleri-event
  I en event med trylleri lærer deltagerne at lave nogle trylletricks. Dels kan det være demonstration og øvelser for alle samlet, eller der kan laves 2 grupper, som øver forskellige numre, hvor der afsluttes med at grupperne tryller for hinanden.
 6. Ukulele-event
  I en ukulele event, medbringer vi ukuleler til alle. Ukulelen som er et instrument med 4 strenge, er rimeligt nemt at spille på. I eventen lærer deltagerne at stemme instrumentet, og spille nogle akkorder, samt lave nogle anslagsteknikker.
  Dette vil bringe deltagerne i stand til at spille over 100 sange.
  Vi har også musikforretningen, www.guitaristen.dk  hvorfor der også er mulighed for at købe instrumenterne efterfølgende eller forud for arrangement med 10% rabat.
  Denne event henvender sig bedst til mindre grupper op til max. 15 personer. Ellers kan der laves flere grupper.
 7. Cirkus-event
  I en cirkus event kan de forskellige events sammenblandes. F.eks. 30 minutters jonglering med tørklæder efterfulgt af 30 minutters latterevent.

Alle events er en del af Klovnen Happy´s arbejde. Elementer fra alle events bruges flittigt i shows og optrædener rundt i hele landet.

Events kan også kobles sammen med en forestilling. Enten hvor Happy optræder eller hvor Klovnen Happy kommer ud og lærer fra sig, hvor der afsluttes med en fælles forestilling, hvor det i har lært vises for andre!!! I kan bestille en time eller en hel dag!!!

Kontakt mig i dag!