Klovnen happy

Happy Tilbyder professionel underholdning der tilpasses aldersgruppen. Der kan indgå bugtaleri, jonglering, musik og trylleri, hvor tilskuerne både bliver underholdt men også selv inddrages på scenen. Man kunne også kalde Klovnen Happy for en trylleklovn da der indgår meget trylleri og magi i et show med Happy.

Trylleklovnen Happy underholder både børn og voksne. Det kan være med et festligt indslag til en fest, hvor Happy spiller på sin ukulele, jonglerer med frugter, tryller med kort og andre magiske effekter eller med et helt familieshow af op til 45 minutters varighed. Det kan være til fastelavnsfesten, sommerfesten, jullearrangementer m.m.

Klovnen Happy kan også bestilles som ballonklovn til alle typer af arrangementer.

Ballonklovnen Happy kan dels bestilles alene med produktion af ballonhatte, sværd, sabler m.m. eller i forlængelse af et trylleshow.

NB: Klovnen Happy laver ca. 25/30 blomster på en time 50-60 balloner.

Det kan foregå som walkaround til en byfest, et marked, en særlig begivenhed, som en ekstra begivenhed for en forretning der ønsker at tiltrække nye kunder eller når der fejres en særlig åbningsdag f.eks. black Friday etc. Sidste år var BallonKlovnen Happy bl.a. til sildefest på Bornholm, til byfest i Langå og med til Champagneløbet hvor der blev lavet ballonhatte med blomster før løbets start, til deltagerne.