Events, festlige indslag og workshop

Happy til forskellige events som kan vælges hver for sig eller sættes sammen efter behov og deltager antal. Disse events, festlige indslag, workshops henvender sig til alle typer af arrangementer, f.eks. polterabend hvor bruden/gommen sammen med vennerne kommer forbi i Aalborg, eller får besøg af Happy som lærer bruden/gommen at trylle, og efterfølgende vise trylleriet for de øvrige deltagere. Det kan være 3-5 nemme tricks. Det kan også være et festligt indslag til en fest, eller et arrangement i en virksomhed hvor Happy kommer og laver en latterevent, på ml. 15 – 45 minutter.

Forslag til events:

Latterevent

”hvad griner du af?”

Hvor der er fokus på latter, lattertræning hvor deltagerne lærer hemmeligheden bag latterens gavnlige indvirkning på helbredet. Deltagerne får konkrete øvelser som der kan arbejdes videre med efterfølgende. Både i fritids- og arbejdsregi.

Jongleringsevent

”puha.. hvem tog skoene af”

Hvor deltagerne lærer hemmeligheden bag det at jonglere. Der gives råd/vejledning og Happy lærer deltagerne at jonglere med sokker.

Musikevent

”nu spiller det”

Hvor deltagerne bliver rystet sammen med musikalske klokker og andre musikinstrumenter. Alt afhængig af deltagernes forudsætninger. Det kan også bruges som underholdning til en personalefest etc.

Bugtalerevent

”hvem er det der snakker?”

Hvor deltagerne lærer principperne omkring bugtaleri og får forskelige øvelser og selv lærer hemmeligheden bag det at bugtale. Der øves over nemme tekster. Og deltagerne kan evt. i forbindelse med et personalearrangement nå et niveau hvor de prøver at optræde for hinanden.

Trylleevent

”hvor kom den kanin fra?”

Hvor deltagerne får et indblik i trylleri for begyndere og let øvede og selv lærer at optræde med nemme numre. Evt. til et polterabend kan bruden lære 3-5 nemme numre som der optrædes med efterfølgende.